icon_allarticles icon_arrow_down icon_burger icon_checkmark icon_cross icon_download icon_email icon_facebook icon_print icon_search icon_site-switcher
Close
1128x600 podcast.png
Artiklen har en Podcast tilknyttet
I denne episode fortæller formand for Socialpædagogerne Benny Andersen, hvad aftalen om OK24 betyder for socialpædagoger.
Podcast

Kort fortalt: OK24

Nu er forhandlingerne om OK24 slut, og resultatet er til afstemning hos medlemmerne. Hør med, når formand for Socialpædagogerne Benny Andersen udlægger aftalens betydning for socialpædagoger, og hvad han er mest stolt af - og mest ærgerlig over ikke kom med.

Lønstigninger, forbedrede tillæg for arbejde på skæve tidspunkter og en bedre pension. Det er nogle af resultaterne af overenskomstforhandlingerne på det offentlige område, OK24, der netop er afsluttet. Hør hvad resultaterne betyder for dig – og hvilke modydelser arbejdsgiverne har fået i forhandlingerne.

I denne episode kan du også høre, hvad formand for Socialpædagogerne Benny Andersen er mest stolt af ved OK24 og han omvendt ville ønske, det var lykkes at få med i aftalen.

Få svar på alle dine spørgsmål OK24 og se hvad aftalen betyder for dit arbejdsområde på www.sl.dk/ok24

Sådan lytter du til podcasten:

Medvirkende: Benny Andersen, formand for Socialpædagogerne

Tilrettelæggelse og produktion: Mads Christian Heede / Kontekst & Lyd

Denne artikel er en del af temaet/temaerne: OK 2024, Overenskomst